PRO sistemi

Oprema renomiranih proizvođača stručno implementirana u skladu sa Vašim zahtevima

PRO sistemi

Kompaktni modularni sistemi (SKID) za preradu vode iz sistema PRO dizajnirani su za prečišćavanje bunarske vode koje sadrže gvožđe, mangan, amonijak, arsen i druge štetne materije.

Karakteristike:

  • Sistem je moguće proširiti dodatnim uređajima za prečišćavanje vode kao što su UV sterilizacija i filteri od aktivnog uglja
  • Kvalitet dobijene vode za piće je u skladu sa normama SZO (Svetske zdravstvene organizacije) i propisima koji važe u Republici Srbiji kao i Evropskim normama
  • Izrađuju se u opsegu kapaciteta od 30 m³/h do 125 m³/h što zadovoljava potrebe naselja do 20.000 stanovnika (po evropskom standardu potrošnje od 150 litara po ekvivalent stanovniku)
  • Zbog svoje fleksibilnost i mobilnosti mogu biti instalirani na bilo kojem lokalitetu
  • Sistemi iz serije PRO su kompaktnog dizajna i uklapaju se u unutrašnje gabaritne dimenzije ISO kontejnera od 12 m (40 stopa)

Sisteme PRO serije je moguće isporučiti u mobilnoj izvedbi, odnosno montirane na prikolicu čime je izvedba prilagođena za potrebe pomoći ugroženim naseljima usled prirodnih nepogoda ili akcidentnih situacija.

PRO sistemi

Više ovih kompaktnih sistema je isporučeno firmi ProMinent® (Francuska) za potrebe vodosnabdevanja u regionu severne i zapadne Afrike.

... Precizno i dosledno pratimo potrebe naših korisnika i stručnim kadrom implementiramo najsavremenija rešenja u industrijsku praksu ...