IMG_7233

Kompanija Milanović tretman voda d.o.o. bavi se projektovanjem, inženjeringom, izgradnjom, puštanjem u rad i održavanjem postrojenja za preradu pijaćih, procesnih, kao i postrojenja za preradu otpadnih voda. Osnovna 2000. godine kao sektor u okviru kompanije Milanović inženjering, poslovala je pod tim imenom sve do 2017. godine, kada je Milanović inženjering preuzet i postao deo nemačke kompanije Siemens Mobility.

Milanović tretman voda danas posluje kao deo MIND – Milanović Industries Group u MIND Parku, jednoj od najvećih poslovno-industrijskih zona u regionu. www.mind.rs

Ponosni smo što možemo da kažemo da naš izuzetan tim inženjera i servisera posluje uspešno više od 20 godina, kao i da stojimo iza nekih od najvećih sistema za preradu vode koji su izgrađeni u Srbiji. Najveći deo zaposlenih u našem timu su inženjeri.

Znanje i iskustvo su nam jedna od najvećih prednosti, ali je naša pažnja usmerena i na mlade talente, te imamo odličnu saradnju sa akademskim institucijama i to pre svega sa Fakultetom inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, kao i sa Tehnološko-metalurškim fakultetom Univerziteta u Beogradu. Kontinuirani razvoj je jedna od ključnih vrednosti naše kompanije, pa smo usmereni i na kreiranje novog proizvoda, rad sa novim tehnologijama, kao i aktivno učešće na projektima kreiranja inovacija.

naši partneri